arrow

Категорії

Main news photo

03.10.2022 / Зовнішні ресурси

Almexoft є частиною програми Google для стартапів у Google Campus, Варшава ‒ Польща

Ініціатива, створена цього року після початку війни в Україні компанією Google for Startups для підтримки інноваційних українських технологічних компаній, обрала Almexoft для участі в програмі. Основна мета — підтримати та створити можливості для стартапів, щоб вони продовжували процес масштабування та успіху на своєму шляху.

Almexoft — міжнародна технологічна компанія, що спеціалізується на автоматизації бізнес-процесів і документообігу, серед клієнтів компанії — найбільші вітчизняні та транснаціональні підприємства, банки та компанії зі списку Fortune 500. На початку 2022 року ми мали один із найбільших викликів за ці роки – війну в Україні. Маючи один із наших офісів у Києві, нам довелося бути стійкими та проникливими, щоб продовжувати свою діяльність, надаючи послуги та підтримку високого рівня нашим клієнтам. У середині квітня Google для стартапів розпочав програму з благородною метою, у рамках якої підтримав потенційні українські технологічні компанії. Almefoxt було обрано частиною програми.

Завдяки підтримці цієї блискучої ініціативи та проактивної команди Google із середовищем, яке спонукає нас до інновацій щодня, Almexoft розвиває свої дії в лабораторії ідей, один із головних офісів якої знаходиться в Google Campus for Startups у Варшаві, Польща. Ми пишаємося тим, що продовжуємо розвиватися та впроваджувати інновації на ринок B2B і бути частиною сценарію, який ставить Almexoft серед провідних компаній у сфері технологій автоматизації з низьким кодом. І разом із підтримкою цієї програми, яка підвищує рівень компанії, створювати ініціативи для відкриття нових ринків у країнах EMEA та NORAM.

Детальніше про програму читайте в матеріалі від Google.

Автоматизація стає легкою разом із Almexoft!

Ми використовуємо файли cookie для персоналізації вашого досвіду на нашому веб-сайті. Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви погоджуєтеся з нашою політикою щодо файлів cookie.