arrow

Категорії

Main news photo

21.02.2022 / Партнери

Синергія міжнародної компанії Almexoft та Litiko

Синергія міжнародної компанії Almexoft та Litiko – крок на зустріч до реалізації цифрової трансформації великого бізнесу, за допомогою low-code платформи Almexoft.
Компанії Almexoft та Litiko оголошують про початок стратегічного партнерства для забезпечення українських клієнтів можливостями для переходу на електронний юридично-значущий документообіг на базі платформи Almexoft. Ефективне програмне забезпечення, що дозволяє оцифрувати основні життєзабезпечувальні та адміністративні процеси є необхідним інструментом в умовах війни.

Ігор Приходько, СЕО Almexoft

Almexoft – це українська low-code платформа, котра стрімкими кроками розвивається та забезпечує цифрову трансформацію всесвітньовідомих компаній з Fortune 500 та великих компаній і банків.

Успішний проєкт автоматизації великого бізнесу – це завжди два ключові критерії: інноваційний продукт з широкими функціональними можливостями та професійна команда спеціалістів ІТ-інтегратора, що займається впровадженням.

Основний фокус компанії Almexoft завжди направлений на розробку максимально функціонального інноваційного продукту для швидкої автоматизації будь-якого бізнесу. Команда Almexoft завжди прагне створювати продукт для забезпечення найвищого рівня користувацького досвіду.

Що про співпрацю говорить СЕО Litiko, Сергій Литвиненко?

Сергій Литвиненко, СЕО Litiko

Подальший розвиток нашого бізнесу ми бачили в тому числі в партнерстві з лідерами нашої галузі. Ми провели аналіз ринку і вибрали, з нашої точки зору, найкращу компанію-партнера — розробника і дистриб’ютора low-code платформи компанію Almexoft. Поспілкувавшись особисто з керівництвом Almexoft про специфіку роботи, про клієнтів, про кейси та про партнерську співпрацю, ми досягли угоди щодо подальшого партнерства. У співпраці ми бачимо можливість розширення клієнтської бази, вихід на нові ринки та реалізацію нових масштабних проєктів. Головні принципи в наш смутний час — надійність, професіоналізм і швидкість, а також максимальна прозорість, цього ж очікуємо і від партнера.

Відсьогодні Litiko буде виступати одним із ключових партнерів Almexoft по впровадженню платформи в Україні та Молдові. Щоб забезпечити технологічну перевагу платформи у класі систем BPM/ECM на різних ринках, команда Almexoft зосереджується на впровадженні нових функцій платформи, розвитку маркетплейса та долучення нових партнерів-інтеграторів по всьому світу.

Враховуючи широку клієнтську базу в Україні, а також зростаючий попит на програмні продукти українського походження, компанії раді запустити новий надійний союз Almexoft та Litiko.

Успішні проєкти Litiko у сфері легкої промисловості, рітейлу, FMCG, та фармацевтики доповнять експертизу команди Almexoft у сферах логістики, банків, страхових та фінансових компаній, а також тяжкої промисловості, даючи змогу впроваджувати еталонні проєкти цифрової трансформації й підвищуючи загальну експертизу проєктних команд.

Игорь Приходько, CEO Almexoft

Я впевнений, що союз провідних рішень для автоматизації процесів від Almexoft та найкращих в країні талантів для впровадження нашої платформи від Litiko, забезпечить нашим компаніям значну конкурентну перевагу на українському ринку в найближчі десятиріччя, адже коли об’єднуються сильні, вони стають непереможними!

Автоматизація стає легкою разом із Almexoft!

Ми використовуємо файли cookie для персоналізації вашого досвіду на нашому веб-сайті. Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви погоджуєтеся з нашою політикою щодо файлів cookie.